Menu

Terre d'Oc Argan Pure Argan Oil

  Terre d'Oc Argan Pure Argan Oil

  Foryngende olje for ansikt, kropp, hår og negler.

  Lagerstatus: Utsolgt

  Vanlig pris kr 249,00

  Tilbudspris: kr 99,60

  Produktinformasjon
  Ingredienser
  Bruksanvisning
  Produktomtaler

  Produktinformasjon

  En ekte orientalsk skjønnhetshemmelighet! Arganolje er usedvanlig rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter som regenererer, revitaliserer og beskytter mot frie radikaler. Med dette komplette multipleieproduktet gjenopplives huden, håret gis næring og neglene styrkes. For alle hudtyper også sensitiv hud og blandingshud.

  Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil er helt ren, naturlig og økologisk uten parfyme og konserveringsmidler. Argankjernene er ubehandlede og har ikke gjennomgått noen form for varmebehandling. Den 100% rene jomfruoljen er utvunnet ved kaldpressing.

   

  For å garantere originalkvaliteten er hvert eneste vareparti kontrollert i Terre d’Oc sitt laboratorium i Frankrike, og sammenlignet med en kontrollolje som jevnlig hentes personlig i kvinnekooperativet i Marocco hvor oljen utvinnes. På denne måten er man garantert den rene, ubehandlede og 100% naturlige og økologiske oljen hele tiden.

  Greit å vite: Du kan muligens se et lett slør komme til syne i bunnen av flasken (også kalt bunnfall). Dette er vanlig når arganoljen er ren og ubehandlet, og altså et godt tegn. Det har ikke noe med kvaliteten å gjøre, og er ikke skadelig.

  Økologisk sertifisert av Ecocert.

  50ml

  Ingredienser

  Ingredienser

  ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL*. * Ingredienser fra økologisk landbruk.

  100 % av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 100 % av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. 100 % av de totale ingrediensene kommer fra rettferdig handel.

  Bruksanvisning

  - Varm noen dråper i hendene og bruk den som intensiv pleie på ansikt og hals ved å massere skånsomt inn. Arganoljen virker regenererende og har antirynke-egenskaper.

  - Arganoljen anbefales for daglig pleie av sprø og skjøre negler. Orientalske kvinner bruker en blanding av like deler sitronsaft og arganolje som de dypper neglene i i 15 minutter en gang per uke. Behandlingen styrker og beskytter neglene.

  - Bruk to-tre dråper arganolje i sjampoen din for å gi næring og revitalisere tørt og farget hår. Arganolje er ideell for å beskytte håret fra uttørring grunnet klor- og saltvann samt varmebehandling.

   

  - Ønsker du en mer næringsrik dagkrem eller nattkrem, berik den med et par dråper arganolje når du påfører kremen.

  - Arganolje er ideell for gravide for å forebygge strekkmerker.

  Produktomtaler

  Behandling Omtalt av K.J.
  Viss man har problemer med tørre og sprø negler, er arganoljen veldig god! (Sendt inn 09.05.14)
  Min favoritt! Omtalt av Sissel V.
  Bruker den til håret, og det blir silkemykt. Uten parfyme er helt topp! (Sendt inn 09.05.14)
  Fantastisk til alt Omtalt av Aud G. Sørhage
  Har brukt olja både i shampo, til å smøre på tørre partier på kroppen og til full fot - behandling. Alt er å anbefale, til fotbehandling er den helt topp. Ta med olja i dusjen. Smør beina godt og vent noen minutter før du dusjer. Du får nye føtter.
  Har du veldig tørre og vonde føtter, har jeg også prøvd å smøre føttene godt, ha på plastikkposer og la det virke noen minutter før jeg forsiktig har vaska av resten av oljen. Dette er MEGET effektivt. (Sendt inn 30.03.14)

  Skriv din egen omtale