Menu

Om Beautybag

Bevisst Beauty på nett - naturlig og økologisk skjønnhet

Beautybag.no er en norsk nettbutikk innen naturlig og økologisk skjønnhet og velvære. 

"Vår visjon er å gi deg unike og fantastiske produkter uten å gå på akkord med kvalitet, dyrene og verden rundt oss."

Vi tilbyr anerkjente internasjonale og norske merker med eksklusive, dyrevennlige, innovative og prisbelønte produkter av høyeste kvalitet. Blant våre produkter finner du økologisk og naturlig ansikt- og kroppspleie, hårpleie, solpleie, makeup og andre skjønnhetsprodukter. Vi jobber stadig med å utvide vårt sortiment. 

Bevisst Beauty

Trygge ingredienser

Mange kjemikalier som brukes i hudpleieprodukter har vist seg å ha skadelige effekter. Vi tror på naturlige produkter med trygge og aktive ingredienser som bevarer hudens naturlige egenskaper, samtidig som de gir pleie. Ingen av våre produkter inneholder farlige kjemikalier og unødvendige stoffer. Den komplette ingredienslisten vises ved hvert produkt, slik at du vet nøyaktig hva som finnes i det. 

Våre produkter inneholder ikke: 

- parabener

- sulfater

- petroleum/mineralolje

Dyrevennlig

Vi er lidenskapelig opptatt av dyr, og samarbeider derfor aldri med produsenter som utfører tester på disse uskyldige skapningene. På denne måten gjør vi det enklere for deg som forbruker å kjempe i mot dyretesting. Vi oppfordrer alle til å velge dyrevennlig i hverdagen. Mange små, vakre valg gjør store endringer! 

Miljøvennlig

Vi ønsker en bærekraftig verden og fører merker som gjør det lille ekstra for miljøet. Våre merker har blant annet resirkulert og resirkulerbar emballasje, bærekraftig produksjon og støtter Fair Trade handel.

Vi oppfordrer til å resirkulere all produkt- og postemballasje fra oss.

Velkommen til www.beautybag.no! 


 

 

 

Org nr 999 108 369
Beautybag.no , Beautybag AS
Øverlisvegen 129, 2686 Lom